Dorëzimi dhe marrja me vete

Menaxhoni porositë tuaja të dërgesës në shtëpi dhe me vete nga A në Z, pa ndërmjetës dhe në një mënyrë totalisht dixhitale.

Ecommerce për restorantin tuaj

Me Dishcovery do të keni një platformë të plotë për të organizuar porositë tuaja në internet.
Na dërgoni menunë që dëshironi të propozoni në restorantin tuaj dhe ne do ta dixhitalizojmë atë falas.
Merrni kredencialet me email për të hyrë në sistemin tuaj të menaxhimit të porosive.
Merrni kodet QR që do të shfaqen në restorantin tuaj dhe linkun që do të vendoset në kanalet tuaja sociale.

Klienti akseson menunë tuaj në mënyrë dixhitale dhe porosit nga distanca.

Klienti merr një mesazh me tekst që e informon se porosia është gati për dorëzim ose dërgesë në shtëpi.

Restoranti juaj vetëm një klik larg

Sistemi i menaxhimit Dishcovery është portali online ku mund të përditësoni menunë tuaj dhe të menaxhoni porositë tuaja.Këtu krijohen dhe futen përmbajtja e menysë dhe në të cilën vetëm ju do të keni akses, ndërsa klienti juaj do të shohë menunë përfundimtare vetëm duke skanuar kodin QR.

  • Raporte dhe të dhëna mbi porositë
  • Analiza e sjelljes së klientëve tuaj
  • Pasqyrë e pjatave më të shitura
  • Pasqyrë e shitjeve për ditë dhe kohë
  • Vendosja e kuponave të dhuratave për restorantin tuaj
  • Mbledhja e informacionit për klientët tuaj 

Përfitimet

Merrni porosi online pa ndërmjetës, krijoni një bazë të dhënash për klientët dhe rrisni marzhet tuaja të shitjeve.

Dishcovery për ty

Shërbimi Dorëzimi dhe marrja me vete është pjesë e Planit FLEX, një plan shumë i personalizueshëm që i përshtatet qëllimeve tuaja të shitjeve.

Provoni tani eksperiencën që do t’u ofroni klientëve tuaj!

Skanoni kodin QR për të parë se si funksionon menuja Dishcovery.

A jeni gati për të filluar?

Plotësoni formularin e mëposhtëm me të dhënat tuaja. Ne do t’ju kontaktojmë.

Cili funksion ju intereson më shumë?*
*Fushat e kërkuara