FAQ

Menuja dixhitale Dishcovery është një përvojë unike për klientët tuaj dhe ekipin tuaj: zgjidhni çdo dyshim këtu!

Shërbimi

Dishcovery është një zgjidhje e krijuar dhe e ndërtuar për të lehtësuar kalimin në dixhital për të gjitha llojet e ambienteve në sektorin e hotelierisë (restorante, bare, piceri, pube, bistro, bare vere, tratoria, plazhe etj.).

Me Dishcovery është e mundur të menaxhoni aktivitete të shumta nga i njëjti sistem menaxhimi, lehtësisht dhe intuitivisht.

Jo, Dishcovery bazohet në një aplikacion ueb, kështu që nuk keni nevojë të shkarkoni asgjë, ju duhet vetëm një lidhje interneti brenda restorantit tuaj.

Nga momenti që marrim konfirmimin tuaj, duhen rreth 72 orë për të marrë menunë e dixhitalizuar dhe kredencialet e aksesit për sistemin tuaj të menaxhimit. Nga atje, mund të filloni të përdorni Dishcovery menjëherë.

Funksionaliteti

Po, ju mund të zgjidhni veçoritë që preferoni dhe që mendoni se janë më të përshtatshme për biznesin tuaj. Në thelb do të keni menunë dixhitale dhe aksesin në sistemin e menaxhimit, funksionet e tjera mund t’i shtoni sipas qëllimeve tuaja të shitjes. Për shembull, ju mund të zgjidhni Porositë nga Tavolina pa funksionin Pagesa, ose thjesht menunë e konsultimit dixhital.

Menuja Dishcovery është plotësisht e personalizueshme në mënyrë të pavarur: nga sistemi i menaxhimit mund të ndryshoni çmimet, pjatat, pijet në kohë reale. Për shembull, mund të ndryshoni menunë e ditës në disa hapa pak para fillimit të shërbimit.

Po, mund të konfiguroni një numër maksimal porosish të menaxhueshme për çdo slot orar, në mënyrë që të organizoni më mirë punën gjatë orëve të pikut.

Konsumatorët tuaj do të jenë në gjendje të vendosin nëse do të paguajnë me para në dorë pas dorëzimit ose mbledhjes së porosisë, ose mund të vazhdojnë me pagesat dixhitale, me kartë krediti, PayPal ose Satispay.

Po, Shërbimi ynë ndaj Klientit, gjithmonë falas, është aktiv nga e hëna në të premte, nga ora 9:00-18:00, në numrin +39 051 0181447.

Çmimet

Një nga konsulentët tanë do t’ju udhëzojë në zgjedhjen e planit që i përgjigjet më së miri nevojave tuaja. Kostoja gjithashtu varet nga lloji i funksioneve që dëshironi të aktivizoni. Për shembull, nëse doni vetëm menunë e konsultimit dixhital, Plani Basic ose Pro do t’ju leverdis, ndërsa për funksione më të përparuara, të tilla si Dërgesat ose Porositë e Tavolinës, do të duhet të aktivizoni planin FLEX.

Plani Flex është shumë i personalizueshëm, komisioni për çdo porosi varion nga 0,9% në 1,9%, në varësi të llojit të biznesit tuaj, sa mbulesa keni, sa porosi bëni etj. Kjo është arsyeja pse ne ju këshillojmë të na kontaktoni për të marrë një kuotë të personalizuar të përshtatur për ju.

Aktivizimi i Dishcovery është gjithmonë falas dhe nuk ka kufizime, nëse nuk jeni të kënaqur me shërbimin mund ta anuloni sa herë të doni pa asnjë penalitet.

A jeni gati për të filluar?

Plotësoni formularin e mëposhtëm me të dhënat tuaja. Ne do t’ju kontaktojmë.

*Fusha të detyrueshme