Si të aktivizoni Dishcovery

Zgjidhja juaj e personalizuar.

No data was found

Menu dixhitale

Fillojmë nga menuja dixhitale: na dërgoni një kopje të menusë tuaj në çdo format dhe ne do ta dixhitalizojmë atë falas .

Funksionet

Një nga konsulentët tanë do t’ju udhëheqë në zgjedhjen e shërbimeve për t’u integruar që i përshtaten më së miri biznesit tuaj dhe nevojave tuaja.

Sistemi i menaxhimit

Ju do të merrni me email kredencialet për të hyrë në portalin tuaj, një hapësirë ​​në internet ku mund të modifikoni menunë tuaj pa kufi, duke e përditësuar atë në kohë reale. Këtu krijohen dhe inserohet përmbajtja e menysë dhe në të cilën vetëm ju do të keni akses.

Kodi QR

Theksoni ofertën tuaj kudo : duke printuar kodin QR në restorantin tuaj dhe online me anë të linkut

Dishcovery për ty

Zbuloni të gjithapërfitimet e Dishcovery dhe optimizoni menjëherë punën tuaj dhe të stafit tuaj. Provoni tani eksperiencën që do t’u ofroni klientëve tuaj!

Skanoni kodin QR për të parë se si funksionon menuja Dishcovery.