Kuponat e dhuratave

Krijoni karta dhuratash për t’u ofruar klientëve tuaj, të cilat mund të përdoren në restorantin tuaj për darka dhe dreka.

Darka në restorantin tuaj bëhet dhuratë

Krijoni kupona të vlefshëm që klientët tuaj mund t’i blejnë në internet, duke zgjedhur shumën për të dhënë ose për të shpenzuar në restorantin tuaj.

Aktivizoni funksionin e Kuponave të Dhuratës nga Softueri juaj i Menaxhimit, duke zgjedhur emërtimin e kartave tuaja dhuratë.

Ndani linkun e faqes së kuponit në rrjetet tuaja sociale dhe në menunë tuaj dixhitale Dishcovery.
Klientët tuaj zgjedhin shumën e kuponit të dhuratës dhe vazhdojnë me blerjen.
Do t’i shihni të gjitha kuponët e shitur si transaksione normale brenda Sistemit tuaj të Menaxhimit të Dishcovery.

Planifikoni aktivitetet e marketingut, zbritjet dhe ofertat me të dhënat e mbledhura nga kuponët.

Restoranti juaj vetëm një klik larg

Sistemi i menaxhimit Dishcovery është portali online ku mund të përditësoni menunë tuaj dhe të menaxhoni porositë tuaja.Këtu krijohen dhe inserohen përmbajtja e menusë dhe në të cilën vetëm ju do të keni akses, ndërsa klienti juaj do të shohë menunë përfundimtare vetëm duke skanuar kodin QR.

  • Raporte dhe të dhëna mbi porositë
  • Analiza e sjelljes së klientëve tuaj
  • Pasqyrë e pjatave më të shitura
  • Pasqyrë e shitjeve për ditë dhe kohë
  • Vendosja e kuponave të dhuratave për restorantin tuaj
  • Mbledhja e informacionit për klientët tuaj 

Përfitimet

Një ide e shkëlqyer për të shtuar një kanal të ri shitjesh në biznesin tuaj dhe me të cilin mund të përfitoni nga festat dhe rastet e veçanta.

Dishcovery për ty

Shërbimi Kuponat e dhuratave rientra nel Planit FLEX, një plan shumë i personalizueshëm që i përshtatet qëllimeve tuaja të shitjeve.

Provoni tani eksperiencën që do t’u ofroni klientëve tuaj!

Skanoni kodin QR për të parë se si funksionon menuja Dishcovery.

A jeni gati për të filluar?

Plotësoni formularin e mëposhtëm me të dhënat tuaja. Ne do t’ju kontaktojmë.

Cili funksion ju intereson më shumë?*
*Fushat e kërkuara