Kush jemi ne

Ne dëgjojmë restorantet dhe sfidat e tyre, duke propozuar veten me teknologji të aksesueshme, përkushtim dhe pasion.

Historia jonë

Dishcovery lindi në vitin 2018 nga një ide e dy bashkëthemeluesve Giuliano dhe Marco, ndërsa ata jetonin në Kinë. Këtu ata kanë intuitën për të transformuar menutë normale në dixhitale, interaktive dhe shumëgjuhëshe. Që nga viti 2020, Dishcovery ka evoluar në një zgjidhje gjithëpërfshirëse që ndihmon restorantet në shitje dhe marketing, duke ofruar shërbime vetë-porositëse dhe CRM.

Zbuloni ekipin e Dishcovery

Ne jemi një grup njerëzish heterogjenë, të bashkuar nga dëshira për të eksperimentuar, duke vendosur përkushtim dhe pasion.

No data was found

Vlerat që na interesojnë më shumë

Ekipi ynë ka aftësi dhe prejardhje të ndryshme, por ne të gjithë ndajmë dhe mbajmë të njëjtat vlera. 
Asgjë nuk është e pamundur, kërkimi i zgjidhjes më të mirë është gjithmonë një opsion. Çdo biznes restoranti është unik dhe kjo është arsyeja pse ne synojmë të përshtatim dhe modifikojmë shërbimet tona sipas nevojave të çdo klienti individual.

Çdo anëtar i ekipit, me përvojën, njohuritë dhe entuziazmin e tij, pasuron Dishcovery me një vlerë të shtuar që është unike dhe që vazhdimisht kontribuon në rritjen e asaj që ne ofrojmë çdo ditë.

Ne duam të kontribuojmë në ballë të evolucionit të botës së restoranteve: nëse zakonet e njerëzve do të ndryshonin, qoftë edhe minimalisht, falë punës që bëjmë çdo ditë, do të ishte tashmë një objektiv fantastik për ne.

Ne synojmë ta bëjmë Dishcovery të evoluojë dhe të rritet gjithnjë e më shumë, në mënyrë që të bëhet mjeti numër një i referencës për restorantet dhe menaxherët në aktivitetet e tyre të marketingut dhe shitjes dhe në këtë mënyrë t’ua lehtësojë punën.

Ata flasin për ne

Më të rejat nga Blog

Disa artikuj dhe këshilla të dobishme për t'ju ndihmuar në biznesin tuaj.

No data was found