Mbledhja e të dhënave të klientit

Krijo një bazë të dhënash të profilizuar me Dishcovery për të planifikuar aktivitete marketingu, zbritje dhe oferta për t’ju afruar më shumë me klientët tuaj.

Njihni klientët tuaj dhe parashikoni zgjedhjet e tyre

Të kesh informacion të detajuar se kush konsumon në restorantin tuaj do t’ju lejojë të jeni një hap përpara dhe të garantoni shërbim të shkëlqyer.
Na dërgoni menunë që dëshironi të propozoni në restorantin tuaj dhe ne do ta dixhitalizojmë atë falas.
Merrni kredencialet me email për të hyrë në sistemin tuaj të menaxhimit të porosive.
Do të merrni kodin QR për të printuar dhe vendosur në restorantin tuaj dhe linkun e menusë tuaj për ta promovuar në internet.

Nga sistemi juaj i menaxhimit mund të vendosni se cilat të dhëna të kërkoni nga klientët tuaj kur të porosisin, si p.sh. email dhe telefon.

Me të dhënat e mbledhura do të keni një bazë të dhënash të sigurt dhe të profilizuar që mund ta përdorni për qëllime marketingu.

Restoranti juaj vetëm një klik larg

Sistemi i menaxhimit Dishcovery è il portale online dove potrai aggiornare il tuo menu e gestire i tuoi ordini.Këtu krijohet dhe futet përmbajtja e menysë dhe në të cilën vetëm ju do të keni akses, ndërsa klienti juaj do të shohë menunë përfundimtare vetëm duke skanuar kodin QR.

  • Raporte dhe të dhëna mbi porositë
  • Analiza e sjelljes së klientëve tuaj
  • Pasqyrë e pjatave më të shitura
  • Pasqyrë e shitjeve për ditë dhe kohë
  • Vendosja e kuponave të dhuratave për restorantin tuaj
  • Mbledhja e informacionit për klientët tuaj 

Përfitimet

Mësoni të menaxhoni të dhënat e klientëve tuaj për të identifikuar nevojat ose preferencat e tyre specifike dhe kuptoni se si të përgjigjeni në përputhje me rrethanat.

Dishcovery për ty

Shërbimi Mbledhja e të dhënave të klientit është pjesë e Planit FLEX, një plan shumë i personalizueshëm që i përshtatet qëllimeve tuaja të shitjeve.

Provoni tani eksperiencën që do t’u ofroni klientëve tuaj!

Skanoni kodin QR për të parë se si funksionon menuja Dishcovery.

A jeni gati për të filluar?

Plotësoni formularin e mëposhtëm me të dhënat tuaja. Ne do t’ju kontaktojmë.

Cili funksion ju intereson më shumë?*
*Fushat e kërkuara