Menaxhim i promocioneve

Monitoroni të dhënat dhe statistikat e restorantit tuaj për të marrë vendime më të mira, për të rritur qarkullimin dhe kënaqësinë e klientëve tuaj.

Ndërtoni marrëdhënie më të forta me klientët tuaj

Analizoni kontaktet dhe të dhënat e restoranteve tuaja për të ndërtuar aktivitete marketingu profesionale dhe të synuara, thjesht nga një platformë e vetme.
Na dërgoni menunë që dëshironi të propozoni në restorantin tuaj dhe ne do ta dixhitalizojmë atë falas.
Merrni kredencialet me email për të hyrë në sistemin tuaj të menaxhimit të porosive.
Do të merrni kodin QR për të printuar dhe vendosur në restorantin tuaj dhe linkun e menusë tuaj për ta promovuar në internet.

Nga sistemi juaj i menaxhimit mund të vendosni se cilat të dhëna të kërkoni nga klientët tuaj kur të porosisni, si p.sh. email dhe telefon.

Me të dhënat e mbledhura do të keni një bazë të dhënash të profilizuar që mund ta përdorni për të krijuar zbritje dhe promovime.

Restoranti juaj vetëm një klik larg

Sistemi i menaxhimit Dishcovery është portali online ku mund të përditësoni menunë tuaj dhe të menaxhoni porositë tuaja. Këtu krijohen dhe inserohen përmbajtja e menusë dhe në të cilën vetëm ju do të keni akses, ndërsa klienti juaj do të shohë menunë përfundimtare vetëm duke skanuar kodin QR.

  • Raporte dhe të dhënat mbi porositë
  • Analiza e sjelljes së klientëve tuaj
  • Pasqyrë e pjatave më të shitura
  • Pasqyrë e shitjeve për ditë dhe kohë
  • Vendosja e kuponave të dhuratave për restorantin tuaj
  • Mbledhja e informacionit nga klientët tuaj 

Përfitimet

Menaxhoni me lehtësi dhe efektivitet të dhënat e klientëve tuaj për të ofruar një përvojë të personalizuar të përshtatur për ta.

Dishcovery për ty

Shërbimi Menaxhimi i promovimit është pjesë e Planit FLEX, një plan shumë i personalizueshëm që i përshtatet qëllimeve tuaja të shitjeve.

Provoni tani eksperiencën që do t’u ofroni klientëve tuaj!

Skanoni kodin QR për të parë se si funksionon menuja Dishcovery.

A jeni gati për të filluar?

Plotësoni formularin e mëposhtëm me të dhënat tuaja. Ne do t’ju kontaktojmë.

Cili funksion ju intereson më shumë?*
*Fushat e kërkuara