Pagesa dixhitale

Një mënyrë e re për të paguar në restorant: lejoni klientët tuaj të paguajnë faturat e tyre në internet nga distanca duke përdorur smartfonin e tyre.

Paguani faturën në një sekondë

Klientët tuaj shikojnë menunë, porosisin dhe paguajnë në autonomi totale.
Na dërgoni menunë që dëshironi të propozoni në restorantin tuaj dhe ne do ta dixhitalizojmë atë falas.
Merrni kredencialet me email për të hyrë në sistemin tuaj të menaxhimit të porosive.
Do të merrni kodin QR për të printuar dhe vendosur në restorantin tuaj dhe lidhjen e menusë tuaj për ta promovuar në internet.

Klienti brenda ambienteve tuaja vazhdon me porosinë në distancë dhe pagesën përkatëse.

Klienti bën një porosi për dërgesë ose marrje me vete dhe vazhdon në mënyrë dixhitale me pagesën.

Restoranti juaj vetëm një klik larg

Sistemi i menaxhimit Dishcovery është portali online ku mund të përditësoni menunë tuaj dhe të menaxhoni porositë tuaja.Këtu krijohen dhe inserohen përmbajtja e menusë dhe në të cilën vetëm ju do të keni akses, ndërsa klienti juaj do të shohë menunë përfundimtare vetëm duke skanuar kodin QR.

  • Raporte dhe të dhëna mbi porositë
  • Analiza e sjelljes së klientëve tuaj
  • Pasqyrë e pjatave më të shitura
  • Pasqyrë e shitjeve për ditë dhe kohë
  • Vendosja e kuponave të dhuratave për restorantin tuaj
  • Mbledhja e informacionit për klientët tuaj 

Përfitimet

Pagesa e faturës kthehet në një eksperiencë të sigurt, më efikase dhe fluide se ajo tradicionale, si për klientët ashtu edhe për restorantet.

Dishcovery për ty

Shërbimi Pagesat dixhitale është pjesë e Planit FLEX, një plan shumë i personalizueshëm që i përshtatet qëllimeve tuaja të shitjeve.

Provoni tani eksperiencën që do t’u ofroni klientëve tuaj!

Skanoni kodin QR për të parë se si funksionon menuja Dishcovery.

A jeni gati për të filluar?

Plotësoni formularin e mëposhtëm me të dhënat tuaja. Ne do t’ju kontaktojmë.

Cili funksion ju intereson më shumë?*
*Fushat e kërkuara