Menu Dixhitale

Shndërroni menunë tuaj tradicionale në një menu praktike dixhitale, të aksesueshme nëpërmjet kodit QR me një aplikacion uebi shumëgjuhësh, të lehtë për t’u përdorur dhe të personalizueshëm.

Menuja dixhitale më e përdorur në Itali

Ofrojuni klientëve tuaj një menu interaktive për një përvojë ngrënie unike, të sigurt dhe pa kontakt.

Dishcovery e përkthen plotësisht menunë tuaj në të gjitha gjuhët që dëshironi, për të përshkruar gatimet individuale në detaje dhe për të sjellë ofertën tuaj më afër klientëve tuaj të huaj.

Asnjë aplikacion për të shkarkuar dhe pa pdf: menuja Dishcovery është një aplikacion ueb që u lejon klientëve tuaj të shfletojnë pjatat, të shohin fotografitë dhe përbërësit e tyre.

Përveç menusë, ju do të merrni kredencialet për të hyrë në sistemin tuaj të menaxhimit, portalin online ku mund të përditësoni ofertën tuaj dhe të menaxhoni porositë tuaja.

Menuja juaj do të jetë pikërisht ashtu siç dëshironi: Dishcovery ju lejon të futni foto, menutë e ditës dhe menutë speciale, filtrin e alergjenit dhe dietat, përbërësit etj.

Theksoni ofertën tuaj kudo: do të merrni kodin QR për ta printuar dhe vendosur në restorantin tuaj dhe linkun e menusë tuaj për ta promovuar në internet.

Restoranti juaj vetëm një klik larg

Sistemi i menaxhimit Dishcovery është portali online ku mund të përditësoni menunë tuaj dhe të menaxhoni porositë tuaja. Këtu krijohen dhe inserohen përmbajtja e menusë dhe në të cilën vetëm ju do të keni akses, ndërsa klienti juaj do të shohë menunë përfundimtare vetëm duke skanuar kodin QR.

Do të keni mundësinë të përshkruani saktë përbërësit e çdo pjate, të tregoni alergjenët dhe variacionet e pjatave, të shtoni etiketa për t’i kategorizuar ato, të shtoni foto të pjatave tuaja, të krijoni kombinime me pije. Ju gjithashtu mund të krijoni menu të veçanta, gatime dhe oferta të ditës, të nënvizoni pjatat që janë më të kërkuara ose në të cilat keni më shumë fitime.

Përfitimet

Me Dishcovery ju menaxhoni dhe përmirësoni ofertën tuaj të ushqimit dhe pijeve në të gjitha pikat e kontaktit dixhital.

Dishcovery për ty

Menuja dixhitale është pjesë e Planit BASIC e PRO, një abonim mujor fiks që parashikon dixhitalizimin e menusë falas.

Provoni tani eksperiencën që do t’u ofroni klientëve tuaj!

Skanoni kodin QR për të parë se si funksionon menuja Dishcovery.

A jeni gati për të filluar?

Plotësoni formularin e mëposhtëm me të dhënat tuaja. Ne do t’ju kontaktojmë.

Cili funksion ju intereson më shumë?*
*Fushat e kërkuara