Porositë e tavolinave

Kufiri i ri i kateringut: lejojini klientët tuaj të porosisin dhe të paguajnë me lehtësi nga tavolina duke përdorur telefonin e tyre inteligjent.

Porositja nuk ka qenë kurrë më e lehtë

Klientët tuaj shikojnë menunë, porosisin dhe paguajnë në autonomi totale dhe ju nuk mendoni më për këtë.

Na dërgoni menunë që dëshironi të propozoni në restorantin tuaj dhe ne do ta dixhitalizojmë atë falas.

Merrni kodet QR dhe ngjitëset për t’i vendosur në tavolina.

Merrni kredencialet me email për të hyrë në sistemin tuaj të menaxhimit të porosive.

Klienti skanon kodin QR nga tavolina dhe vendos porosinë nga distanca.

Kur porosia është gati, klienti merr një mesazh me tekst dhe ju mund të vendosni nëse do të shërbeni në tavolinë ose do të kërkoni që klienti ta tërheqi në banak.

Restoranti juaj vetëm një klik larg

Sistemi i menaxhimit Dishcovery është portali online ku mund të përditësoni menunë tuaj dhe të menaxhoni porositë tuaja.

Ju do të keni akses në një gamë të tërë informacionesh të dobishme për të optimizuar dhe përmirësuar komunikimin e biznesit tuaj si:

  • Raporte dhe të dhënat mbi porositë
  • Analiza e sjelljes së klientëve tuaj
  • Pasqyrë e pjatave më të shitura
  • Pasqyrë e shitjeve për ditë dhe orare
  • Vendosja e kuponave të dhuratave për restorantin tuaj
  • Menaxhimi i porosive në vend dhe në internet (marrja me vete dhe dërgesat)
  • Mbledhja e informacioneve të klientëve tuaj si email dhe telefoni

Përfitimet

Nëse porositja bëhet kaq e thjeshtë dhe e përshtatshme, ju do të rrisni të ardhurat tuaja dhe do të mbani klientët tuaj besnik.

Dishcovery për ty

Shërbimi i “Porositë e tavolinave” është pjesë e Planit FLEX, një plan shumë i personalizueshëm që i përshtatet qëllimeve tuaja të shitjeve.

Provoni tani eksperiencën që do t’u ofroni klientëve tuaj!

Skanoni kodin QR për të parë se si funksionon menuja Dishcovery.

A jeni gati për të filluar?

Plotësoni formularin e mëposhtëm me të dhënat tuaja. Ne do t’ju kontaktojmë.

Cili funksion ju intereson më shumë?*
*Fushat e kërkuara