Porositë nga çadra

Një mënyrë e re e porositjes në plazh: porositni dhe paguani me lehtësi nga ombrella direkt nga menuja dixhitale Dishcovery.

Aperitivi në plazh në një sekondë

Klientët tuaj shikojnë menunë, porosisin dhe paguajnë në autonomi totale dhe ju nuk mendoni më për këtë.

Na dërgoni menunë që dëshironi të propozoni në objektin tuaj dhe ne do ta dixhitalizojmë atë falas.

Merr kodet QR për t’u shfaqur në plazhin tuaj, nën çadra.

Merrni kredencialet me email për të hyrë në sistemin tuaj të menaxhimit të porosive.

Klienti skanon kodin QR nga tabela dhe vendos porosinë nga distanca.

Klienti merr një mesazh me tekst që e informon atë se porosia është gati për grumbullim ose dorëzim (ju vendosni nëse do ta bëni shërbimin në ombrellë ose jo).

Ndërtesa juaj vetëm një klik larg

Sistemi i menaxhimit Dishcovery është portali online ku mund të përditësoni menunë tuaj dhe të menaxhoni porositë tuaja.

Do të keni akses në një sërë informacionesh të dobishme për të optimizuar dhe përmirësuar biznesin tuaj si p.sh:

  • Raporte dhe të dhëna mbi porositë
  • Analiza e sjelljes së klientëve tuaj
  • Pasqyrë e produkteve më të shitura
  • Pasqyrë e shitjeve për ditë dhe kohë
  • Vendosja e kuponave të dhuratave për restorantin tuaj
  • Menaxhimi i porosive në vend 
  • Mbledhja e informacionit për klientët tuaj 

Përfitimet

Nëse porositja bëhet kaq e thjeshtë dhe e përshtatshme, ju do të rrisni të ardhurat tuaja dhe do të mbani klientët tuaj

Dishcovery për ty

Shërbimi Porositë nga çadra është pjesë e Planit FLEX, një plan shumë i personalizueshëm që i përshtatet qëllimeve tuaja të shitjeve.

Provoni tani eksperiencën që do t’u ofroni klientëve tuaj!

Skanoni kodin QR për të parë se si funksionon menuja Dishcovery.

A jeni gati për të filluar?

Plotësoni formularin e mëposhtëm me të dhënat tuaja. Ne do t’ju kontaktojmë.

Cili funksion ju intereson më shumë?*
*Fushat e kërkuara