Bashkëpunoni me ne

Fitoni mandatin e Rishitës Zyrtar dhe fitoni komisionet tuaja me softuerin e restoranteve lider në industri. Programi zyrtar i rishitësve është krijuar për agjentë me shumë firma, trajnerë hotelerie, blogerë, restauratorë dhe këdo që kërkon të ardhura shtesë.

Plotësoni formularin për të kërkuar më shumë informacion, ne do t’ju kontaktojmë sa më shpejt të jetë e mundur.

*Fusha të detyrueshme

Dishcovery S.r.l.
Rruga Pietro Giardini 517,
41124, Modena

mail: info@dishcovery.com

Ju gjithashtu mund të na kontaktoni në numrin tonë të
shërbimit të klientit
: +39 051 0181447
aktive nga e hëna në të premte,
nga ora 9:00 deri në 18:00