Bëhuni një shitës zyrtar

Merrni mandatin e tregtarit zyrtar dhe fitoni komisionet tuaja
falë softuerit më të njohur të restoranteve në Itali.

Pse të bëheni një shitës i Dishcovery?

Programi zyrtar i rishitësve është krijuar për agjentë me shumë firma, rishitës harduerësh dhe softuerësh, trajnerë hotelerie, blogerë, restorante dhe këdo që kërkon të ardhura shtesë.

Modeli ynë garanton të ardhura deri në 5 shifra dhe konstante me kalimin e kohës.

Do të merrni materiale promovuese dhe trajnime të vazhdueshme për të gjitha veçoritë e reja të Dishcovery.

Ne nuk kërkojmë një numër minimal kontratash mujore ose vjetore.

Si të bëheni agjenti ynë

Dërgoni kandidaturën tuaj

Plotësoni formularin e regjistrimit dhe pasi të verifikojmë aplikimin tuaj, ne do t'ju regjistrojmë si një shitës zyrtar i Dishcovery.

Filloni të shisni

Ne do t'ju udhëzojmë në trajnime rreth shërbimeve tona, do të merrni materiale promovuese dhe udhëzime të dobishme për shitjen.

Merrni shpërblimet

Sapo një klient të aktivizojë Dishcovery përmes lidhjes suaj të referimit, ju do të merrni komisionin tuaj.

Apliko tani

*Fushat e kërkuara