Punoni me ne

Bashkohuni me ekipin e Dishcovery! Zbuloni pozicionet e hapura në faqen tonë LinkedIn.Nëse nuk keni gjetur një rol të interesit tuaj, dërgoni aplikacionin tuaj spontan më poshtë duke plotësuar formularin dhe duke bashkangjitur CV-në tuaj.

Paç fat!

*Fusha të detyrueshme

Dishcovery S.r.l.
Rruga Pietro Giardini 517,
41124, Modena

mail: info@dishcovery.com

Ju gjithashtu mund të na kontaktoni në numrin tonë të shërbimit të klientit
: +39 051 0181447
aktive nga e hëna në të premte,
nga ora 9:00 deri në 18:00